Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput Rewarilta

Rewar Oy myy markkinoiden johtavia ilmalämpöpumppu tuotemerkkejä. Asennamme kaikki ilmalämpöpumput takuutyönä hyvin koulutettujen ja sertifioitujen asentajiemme toimesta. Laajan valikoiman ja asiantuntijamme avulla löydät omaan tilaasi ja tarpeisiisi juuri parhaiten sopivan ilmalämpöpumpun.

Meiltä saat Toshiba, Daikin, Bosch, Panasonic, Mitsubishi, Gree ja Midea ilmalämpöpumput asennuksineen.

Onnistuneen ilmalämpöpumpun hankinnan varmistat ostamalla sekä laitteen että asennuksen samasta liikkeestä. Ammattilaisilta työ sujuu nopeasti ja laadukkaasti. Ilmalämpöpumpun asennus hoituu tavallisesti yhdessä päivässä. Rewar Oy asennuspalveluun kuuluu, että asentajat myös siivoavat jälkensä lähtiessään.

Ilmalämpöpumput lämmittävät jo yli puolta miljoonaa suomalaista kotia, eikä suotta. Se vähentää merkittävästi lämmityskustannuksia ja lisää monin tavoin kodin asumismukavuutta. Parhaimmillaan laite on sähkölämmitteisen kodin lisälämmönlähteenä, mutta sen avulla voidaan helposti ja edullisesti alentaa myös öljylämmitteisen talon lämpölaskua. Energiatehokkaan ilmalämpöpumpun hankinta on hyvä ratkaisu ympäristönkin kannalta, sillä puolet sen tuottamasta lämmöstä syntyy uusiutuvalla energialla.

Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuttaa sen edulliseksi ja miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi, riippuen siitä halutaanko tilaa lämmittää vai jäähdyttää. Ilmalämpöpumpun tuottama hitaasti kiertävä ilma tasoittaa lämpötilan koko talossa. Samalla sekä kosteus- että homeriskit vähenevät sisäilman kosteuden laskiessa. Saat miellyttävämmän, raikkaan sisäilman ja myös lattiat tuntuvat miellyttävän lämpimiltä.

Ilmalämpöpumpun asennus ja huolto on luvanvaraista toimintaa. Suomessa asennuksia/huoltoja saa tehdä ainoastaan Turvatekniikan keskuksen (Tukes, lupanumero: 11878/91/2011) myöntämillä luvilla. Ammattilaisen tekemä asennustyö varmistaa sen, että ilmalämpöpumppu toimii moitteettomasti ja tehokkaasti. Onnistuneella ilmalämpöpumpun asennuksella ja laitteen sijainnilla on huomattava vaikutus myös siihen, miten tehokkaasti lämpöpumppu käytännössä toimii. Asennus kannattaa aina jättää ammattilaiselle.

Rewar-Oy---ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumpun perusasennuspalvelu sisältää:

 • Eristetyt kylmäaineputket 4 m saakka
 • Yhden läpiviennin (puu-/tiiliverhoilu) – ei timanttiporausta
 • Kylmälinjan kotelointi
 • Yksiköiden välinen sähköistys
 • Sähkönsyöttö turvakytkimestä, jako tai pistorasiasta (kolmen metrin päästä)
 • Tärinän vaimenninkumit tai jouset
 • Ulkoyksikön seinä, sokkeli, parveke tai maateline
 • Läpiviennin tiivistys höyrynsulun varmistamiseksi
 • Tyhjiöinnin varmennus tyhjiömittarilla
 • Tyhjiöinnin ja loppupaineen tarkistaminen
 • Liitosten vuotamattomuuden tarkistus, kylmäaineilmaisimella
 • Käyttöönottotarkastus, pöytäkirja sekä käytönopastus
 • Asennuskorkeus max. työtasolta 0,8m korkea

 

Rewar Oy-ilmalämpöpumput-ilmalämpöpumppu

Kohteet joissa ovat vaativat rakennus - ja sähkötekniset muutokset veloitetaan tai sovitaan erikseen, kuten sähköpäätaulun muutokset ja kytkennät, timanttiporausta edellyttävät läpiviennit tai leikkaukset, asennusta erityisiä nostovälineitä edellyttävään paikkaan, esimerkiksi korkealle paikalle jossa tarvitaan rakennustelineitä, nosturia tai muita vaativia nostoja ja haalauksia erikoisvälinein. lmalämpöpumpun kokonaishinta muodostuu valitusta laitteesta ja perusasennuksen osuudesta.

 

Normaali ilmalämpöpumpun asennus kattaa suurimman osan kaikista asennuksista. Mikäli asennuksessa vaaditaan normaalista poikkeavia työsuoritteita, ne veloitetaan hinnaston mukaisesti.

Ilmalämpöpumpun asennus on kotitalousvähennyskelpoinen työ (-40%), ilmavesilämpöpumpun asennuksella (-60%). Keskimääräinen asennusjono on 2 viikkoa. Ota yhteyttä ja tarkista saatavuus.

Rewar-Oy---ilmalämpöpumpun-asennus
Rewar Oy - ilmalämpöpumpun asennus